FiRi FM op Zondag/Tijd voor kwaliteit/13-11-2016/16.00-19.00u./Soul4U-Mix Masters

Brada & Sisa,
Lobi arkiman, Tide na dey fu Kwasi & Kwasiba, Mun 11, 13, 2016 FiRi FM no de libilibi. Fu a tetey fu Soul4U- Soul4Soul lovers na FB 8 memre  meki wan moksipatu fu 14 poku. Na so FiRi FM pikipiki fu den 8 memre wantu poku fu seti a senikon fu tide.Tangi fu a tetey Soul4U-Soul 4 Soul Lovers meki tide un kan switi un yesi nanga poku fu tide, nanga fosten. Switi odi, teki yu dey.

Beste Luisteraar,
Vandaag zondag 13 november 2016 is FiRi FM niet Live. De FB groep Soul4U Soul 4 Soul Lovers riep vorige maand haar leden op een mix van 14 nummers te plaatsen tbv de uitzending van FiRi FM, onder de noemer Mix Master Eevent. Acht leden hebben heraan meegedaan en uit die inzendingen (112 poku) heeft FiRi FM een keuze gemaakt, waar u vandaag naar kunt luisteren. 3 uren lang gevarieerde muziek van vroeger en nu. Prettig luisteren en vooral een goede ontvangst. Odi odi, Flos & Iman

(108 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *