Sranantongo Prododan/Mun 12, 10, 2016/09.00-10.00 yuru/ Kriboy senikon odi odioooo

Lobi Brada & Sisa,
Tide na dey fu Kwame & Amba, mun 12, 10, 2016 fu 09.00-10.00 yuru yu kan arki FiRi FM nanga Sranantongo Prododan. A kriboy senikon fudi FiRi FM o tapu baka 3 yari. Tide na Aanansi tori, Sangasa boskopu fu Nene Jet Sarucco & prasi-osotori fu Ma Ine Molijn, Lontu ala kon nanga fiti-yesi poku. Waran odi fu Flos. Tan Bun !

Beste Luisteraar,
Vandaag zaterdag 10 december 2016 is FiRi FM er weer met Sranantongo Prododan, wel de laatste uitzending. FiRi FM stopt er nu mee. Wij hopen dat u de afgelopen 3 jaar van de uitzendingen heeft genoten. Ook vandaag is de presentatie geheel in het Sranantongo, met Anansietori, Sangasaboskopu van Nene Jet Sarucco & prasi-osotori van Ma Ine Molijn.  Alles  omlijst met Surinaamse muziek. Een fijne luisterstemming en een hartelijke groet van Flos

(108 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *